SLIPAREN 2 – FABEGES LOKALKONTOR SOLNA

SMK Entreprenad fick förfrågan i mitten av 2022 om ett projekt på 1800 kvm där återbruk var den röda tråden. Man ville med konceptet skapa en lekfullhet, transparens och grönska med variation.

Uppdraget av Fabege var att genomföra en hyresgästanpassning av deras nya lokalkontor i Solna. En hyresgästanpassning i tiden – där återbruk och enkla konstruktioner skulle ge ett varmt och tryggt intryck.

Genom att ge kärlek till de befintliga materialen och komplettera med, för lokalen, nya material skapades en plats för det kreativa.

Projektet utfördes som en totalentreprenad, och stod i april 2023 färdigt för inflytt. I november korade tidningen Fastighetssverige Fabeges lokalkontor i Solna businesspark till Sveriges snyggaste kontor 2023! Av 85 nominerade kontor och av totalt 48 300 röster vann just Faberge med deras banbrytande koncept där fokuset på återbruk, kvalitet och invovation varit ledande! Ett kul projekt som vi på SMK Entreprenad är otroligt stolta över att vi fick förtroendet och äran att utföra! Konceptet, återbruket och känslan – inspirationen är på max!

PROJEKTNAMN

SLIPAREN 2 – FABEGES LOKALKONTOR SOLNA

BESTÄLLARE

Fabege

BYGGPERIOD

2022-2023

ENTREPRENADFORM

Totalentreprenad