VÅRA TJÄNSTER

SMK Entreprenad - Din pålitliga partner för anpassningar, ombyggnad-och nybyggnationer!

Oavsett om du planerar anpassningar eller ombyggnationer för butiker, kontor, lager, industriella utrymmen, är SMK Entreprenad din pålitliga partner för att göra processen både smidig och effektiv. Med flera års erfarenhet av både hyresgästanpassningar, kontorsanpassningar, ombyggnationer och nybyggnationer tar våra skickliga hantverkare och dedikerade projektledare hand om hela kedjan.

Med en djup förståelse för behoven hos både fastighetsägare och hyresgäster är vi övertygade om att de lösningar vi presenterar alltid ligger i linje med de förväntningar våra uppdragsgivare har både ekonomiskt, hållbart och kvalitetsmässigt. Vi strävar alltid efter att leverera en så sömlös upplevelse som möjligt för alla parter.

Läs mer om våra tjänster under respektive rubrik nedan.

Carnegies entre

HYRESGÄST- & LOKALANPASSNINGAR

Vi specialiserar oss på att omvandla offentliga och kommersiella lokaler med fokus på att möta nya verksamheter och behov. Vår skickliga personal, certifierad enligt svenska branschstandarder, ger dig inte bara anpassningar, utan även en målinriktad expertis för att optimera utrymmen och hitta lösningar.

Flexibilitet och smidighet
Oavsett om du har pågående verksamhet, sittande hyresgäster eller tomma lokaler, så anpassar vi våra tjänster för att passa just dina behov. Vi gör lokalanpassningar till en smidig och kreativ upplevelse, där ett av våra nyckelord är flexibilitet – för att möta dina specifika behov och krav.

Engagerad projektledning
Varje projekt tilldelas en dedikerad projektledare som blir din kontaktperson genom hela processen. Detta engagemang garanterar inte bara professionellt genomförande av anpassningar utan även ökad kommunikation och kundnöjdhet, läs mer här.

SMK_Service

SMK SERVICE

Vi erbjuder en mångfald av tjänster för fastighetsägare och hyresgäster, allt ifrån reparationer till mindre byggnadsprojekt. Våra servicesnickare skapar skräddarsydda lösningar för att förbättra och förändra lokalens utseende och funktionalitet.

Lösningar utöver förväntningarna
Vår servicegrupp är proaktiva och engagerade i att vara lösningsorienterade. De strävar ständigt efter att överträffa dina förväntningar, vilket gör våra tjänster till en investering i din lokals långsiktiga välmående. Låter detta intressant? Läs mer och kontakta oss här.

Sliparen 2 - Fasad

FASAD

SMK Entreprenad är din pålitliga partner för fasadarbeten – i stort och smått! Allt från kompletterande beklädnad till nya fasadtäckningar. Vi erbjuder heltäckande lösningar – moderna exteriöra lösningar för fasad, solavskärmning och plåtarbeten för att stärka byggnaders yttre karaktär.

Precision och hållbarhet
Vår dedikerade personal engagerar sig fullt ut för att leverera lösningar med precision och yrkeskunnighet. För i varje fasadarbete strävar vi inte bara efter att det ska vara visuellt tilltalande efter er önskan utan också funktionellt, hållbart och energieffektivt över tid.

Kontakta oss för att upptäcka varför SMK är det självklara valet för dig som söker mer än bara en lokal- eller hyresgästanpassning – vi erbjuder en helhetsupplevelse där varje detalj prioriteras.